epagini.ro - Servicii

Ai o nelamurire? Intreaba-ne rapid

Doriti calitate, rapiditate si preturi mici?

Atunci, acesta este pagina ideala pentru dumneavoastra. Alaturi puteti gasi o lista cu toate servicile pe care la propunem celor care au nevoie de acesta.

Spre deosebire de majoritatea persoanelor si firmelor care activeaza in acest domeniu (optimizarea pentru motoarele de cautare este o industrie proaspata, aparuta de cativa ani), noi va punem la dispozitie o echipa tanara, gata de lucru, nu un sigur freelancer. Noi va oferim suport tehnic 7 zile din 7. Suntem persoane reale cu care va puteti intalni pentru a vorbi mai pe larg despre proiectele dumneavoastra. Intocmim intotdeauna raporte despre fiecare serviciu prestat, acestea fiind livrate intotdeauna clientilor nostri, la incheierea contractului. Oferim suport complet pentru orice fel de proiect online.

Doriti sa va deschideti o afacere online, sau sa va extindeti afacerea deja existenta si in mediul virtual? Atunci nu ezitati sa apelati la seviciul nostru de consultanta. Suntem ferm convinsi ca aplicand la acest serviciu veti scuti resurse importante si veti putea lua decizii bune datorita aportului de cunoastere pe care il vom aduce business-ului dumneavostra.

Serviciile nostre de optimizare pentru motoarele de cautare sunt de o calitate deosebita. Oferim diferite pachete de servicii, de la inscrierea in directoare web si pana la campanii de linkbuilding desfasurate pe parcusul a luni sau chiar ani de zile. De asemenea, puteti opta pentru serviciul nostru de mentenanta online, structurat pe mai multe nivele.

Putem construi pentru dumneavoastra orice fel de aplicatie online, in orice limbaj. De la simple site-uri statice de prezentare, la aplicatii complexe, dinamice, cu administrare, lucrate in CSS/XHTML, flash, .php sau .asp. Instalam si modificam de CMS-uri pentru a satisface nevoile afacerii dumneavoastra. Avem designeri de cel mai inalt nivel, capabili sa ofere un aspect atractiv, in concordanta sau chiar inaintea tendintelor in domeniu web design.

Oferim celor interesati servicii complete, incepand de la faza de planificare, constructie a aplicatiei, optimizare pentru motoarele de cautare si culminand cu faza de marketing si publicitate a site-ului.